Astor

Astor, ouder worden zonder zorgen is een woon-zorgconcept vlakbij het centrum van de stad Geel.

Actueel

 

Polieren deel 2

Vrijdag 7 september wordt een deel van de kelderplaat gestort en gepolierd. De werken starten om 7:00 en kunnen – indien de omstandigheden tegenzitten – tot in de avond duren. Voor de werken buiten de uren is een vergunning verkregen.  Alvast onze excuses voor de geluidshinder.

Geluidsoverlast

Maandag 3 september wordt een deel van de kelderplaat gestort en gepolierd. De werken starten om 5:30u en kunnen – indien de omstandigheden tegenzitten – tot in de nacht duren. Voor de werken buiten de uren is een vergunning verkregen. Het polieren van de keldervloer zorgt voor extra geluidsoverlast, alvast onze excuses voor het ongemak.

Bouwverlof

Van maandag 16 t/m vrijdag 27 juli zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden op de site.

 
 

Tijdelijke werfweg

Astor vzw heeft een overeenkomst kunnen sluiten met de eigenaars van de aangrenzende percelen voor de aanleg van een tijdelijke werfweg via de Groenstraat. Deze werfweg zal de Klein-Veldekensstraat en de Technische Schoolstraat vrijwaren van werfverkeer.

Op donderdag 7 juni is de aannemer begonnen met de voorbereidende werken. De aanleg van de werfweg start aan de kant van de Astor-site en neemt enkele dagen in beslag alvorens de Groenstraat te bereiken. Vanaf maandag 18 juni zal al het werfverkeer via de Groenstraat kunnen verlopen.