Astor

Astor, ouder worden zonder zorgen is een woon-zorgconcept vlakbij het centrum van de stad Geel.

Actueel

 

BOUWVERLOF

Vanaf zaterdag 20 juli tot en met zondag 4 augustus 2019 zullen er geen werkzaamheden plaats vinden op onze werf.


Donderdag 13 juni - Meiboomviering

IMG_5043.jpeg

De ruwboomfase van de 11 verdiepingen tellende zorgtoren op de Klein Veldekens site in Geel zit erop. Afgelopen donderdag was het dan ook tijd voor het plaatsen van de meiboom. De 40 meter hoge blikvanger van deze gloednieuwe woonomgeving aan de rand van Geel werd opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber), een innovatieve bouwtechniek met een lagere ecologische voetafdruk en een veel kortere doorlooptijd.

link


2019_Facebook_header.jpg

Zondag 17 maart 2019

GEANNULEERD

Vanwege het slechte weer kan de opendeur ter gelegenheid van de Dag van de Zorg spijtig genoeg niet doorgaan. Indien u meer info wenst over Klein Veldekens kan u ons altijd contacteren op info@astorvzw.be, via ons contactformulier op deze website, of via het telefoon nummer +32 472 510 872.

IMG_3015.jpg

Zondag 21 oktober 2018

Samen met osar architects en aannemer Hooyberghs organiseerden we een eerste buurtinformatie moment met rondleiding op de site. Bedankt om met zo velen aanwezig te zijn. Het was een waar genoegen om vragen en bemerkingen te kunnen beantwoorden en willen jullie graag blijvend op de hoogte houden van de komende werken.


Geluidsoverlast

Maandag 8 oktober wordt een deel van de kelderplaat gestort en gepolierd. De werken starten om 6:30 en kunnen – indien de omstandigheden tegenzitten – tot in de avond duren. Voor de werken buiten de uren is een vergunning verkregen.  Alvast onze excuses voor de geluidshinder. 


 
 

Tijdelijke werfweg

Astor vzw heeft een overeenkomst kunnen sluiten met de eigenaars van de aangrenzende percelen voor de aanleg van een tijdelijke werfweg via de Groenstraat. Deze werfweg zal de Klein-Veldekensstraat en de Technische Schoolstraat vrijwaren van werfverkeer.

Op donderdag 7 juni is de aannemer begonnen met de voorbereidende werken. De aanleg van de werfweg start aan de kant van de Astor-site en neemt enkele dagen in beslag alvorens de Groenstraat te bereiken. Vanaf maandag 18 juni zal al het werfverkeer via de Groenstraat kunnen verlopen.